Yes på fredag ska jag gå till twilight fan event

På fredag ska  jag gå till twilight fan event med mamma, moster, kusiner och mormor.Alla ska gå dit men vi kommer få sitta lite utsprida för sittplatserna är inte brevid varandra, men det kommer att bli roligt.

Min föra favorit låt

Tell me something va min favorit låt men jag tycker fortfarande om Selena Gomez musik men nu är låten inte direkt min favorit men jag tycker om den
http://www.youtube.com/watch?v=UIZqpkPL5jY

Min framtida pojkvän

Hej här är min framtida pojkvän Taylor Nautler här är några bilder på honnom han är jääätte snygg ska man säga för det fins ingen som är så snygg  det är så synd för han är 19 om jag inte säger fel men jag tror att det är rätt men jag är 9 år men nån gång så ska jag bli tillsammans med honom i alla fall vad jag vill :)
Breaking dawn TWILIGHT

twilight

Hej jag kommer att gå till Twilight fan event och se Edward och Alice från Twilight


jag är sjuk :(

hej jag är sjuk har feber tittar på tv och lite i datan jag har ont i halsen min mamma och pappa är här med mig pappa har köpt manariner och apelsiner. Men nu ska jag titta på film och äta frukost!

hej min nya blogg !

hej jag har byt blogg nu, förut hade jag kaylassommar men sen ville jag byta för jag inte tycker det inte pasar kaylassommar på hösten

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0