flätor

igår så gjorde min faster små inbakade flätor på mig för att få se hur det blir när man tar av sig flätorn för jag vill ha stort och flufigt hår det ska vara små vågar men ändå stort till lördag det är fortfarande dagar kvar men jag vill tästa först för tänk om man mislykas så just därför ska jag pröva först


min store brors mun

jag skulle äta frukostmed hela familien och då så tog min kamera som va presis brevid och togg ett kort i sin mun så efter frukosten så togg jag min kamera och titade och då frågade jag vem som togg bilden då vasade det sig att det va min trore bror men först när jag såg den så viste jag inte va det va men när jag tittade noga så såg jag att det var en mun

vist ser det äkligt ut

Paris

Om jag skulle åka någonstans så skulle det vara paris.
Jag har alltid villjat åka till paris jag har villjat åka dit sens jag va liten och gick i dagis.
Om jag skulle åka till Paris så så skulle jag vilja gå upp på eiffel tornet först och titta på utsikten, bygnaderna och statyerna och sen göra olika saker tillexempel gå i ett museum.
Om man skulle vara höjd skräk och gå ända upp på eiffel tornet då tror så kommer jag att åka tikll jag att det skulle va svårt att gå ända upp.
Nån gång så kommer jag att åka til Paris kanske när jag blir äldre eller kanske snart man vet aldrig.
Så det är min dröm det är att resa till Paris som man kallar kärlens stad eller så kallar man den ljusets stad tror jag.
Jag försöker spara pengar till en resa som åker till Paris



bröd

Nu ska jag baka bröd med min mammavi ska göra valnötsbröd vi ska inprovisera lite också vi ska hälla in nötter och oliver hitils vad vi har grort så håller brödet på att jäsa det var jätte lite ingridienser men sen ska man bara läga in den i ungnen och sen helt klar.
gottttt!!
Valnötsbröd
Den ska i alla fal se ut så här hoppas att vår också ser ut så

påsk

i morgon så är det påsk och då kan man klä ut sig till påsk käringar och be om godis. man får också köpa påsk ägg eller göra påsk äggen och hälla godis i påsk äggen.




Min framtida pojkvän

jag önskar att min framtida pojkvän ska vara taylor lautner jag har varit kär i honom jätte länge. Jag
har en hel väg med bilder på honnom

min farmor,farfar och min gamel farmor

I dag så ska min farmor, farfar och min gamel farmor komma tilbaka från Chile dom kommer kl 20.00 hem men jag är lite sjuk så jag kan tyvär inte komma hem till dom men sen har jag påsklov så om jag blir bätre på påsklovet, så kanske jag kan vara där hela vekan när jag har påsklov

Turtle sandwich

It is a turtle sandwich jumi jumi

Tänk om det fanns såna mackor vad äkligt det skulle vara
och stakars skölpaddor dom skulle nästan bli utrotad

RSS 2.0